Penelope and Telemachus longing for Odysseus / Międzynarodowa Wystawa BEYOND OLYMPUS: ART AND MYTHOLOGY (MÁS ALLÁ DEL OLIMPO: ARTE Y MITOLOGÍA), Sala de Exposiciones Maruja Mallo, Madryt, Hiszpania - Steliga, Anna (My University, 2025)
Nazwa wystawy: Międzynarodowa Wystawa BEYOND OLYMPUS: ART AND MYTHOLOGY (MÁS ALLÁ DEL OLIMPO: ARTE Y MITOLOGÍA) Miejsce: Sala de Exposiciones Maruja Mallo, Madryt, Hiszpania Data rozpowszechnienia: 4-30.06.2025 Anna Steliga, Penelope and Telemachus longing for Odysseus, 2025, mixmedia na płótnie, 20x20 cm
Autorstwo pracy plastycznej "Penelope and Telemachus longing for Odysseus" (format: 20 x20 cm, mixmedia na płótnie) zaprezentowanej podczas Międzynarodowej Wystawy BEYOND OLYMPUS: ART AND MYTHOLOGY (MÁS ALLÁ DEL OLIMPO: ARTE Y MITOLOGÍA) zorganizowanej przez VI Certamen Asteria de Creación Artística y Mitológica i Asociación Internacional de Mitocrítica, miejsce wystawy: Sala de Exposiciones Maruja Mallo, Madryt, termin wystawy: 4-30.06.2025