Koyles, Głosy, Voices - Sawicka, Jadwiga (My University, 2020)
Koyles, Głosy, Voices, instalacja tekstowa, wielkoformatowy druk cyfrowy, kolaż, 400 x 350 cm, na wystawie "Tu Muranów" w Muzeum Historii Żydów Polskich, Polin w Warszawie, 26.06.2020
Wystawa „Tu Muranów” to przygotowana przez interdyscyplinarny zespół kuratorów wielowątkowa wystawa historyczna, do której zaproszeni artyści (Artur Żmijewski i J. Sawicka) przygotowali nowe prace związane z koncepcją wystawy- ze strony: https://www.polin.pl/pl/tu-muranow Prezentacja pracy na kanale YT Muzeum https://tiny.pl/9h4tz. Praca umieszczona w kolekcji Muzeum Polin (2021)
Keywords: instalacja tekstowa; mural