VII Międzynarodowe Biennale Obrazu Quadro Art 2021 - Woroniec, Piotr (My University, 2021)
Wystawa pokonkursowa VII Międzynarodowe Biennale obrazu Quadro Art 2021 organizowana przez Związek Polskich Artystów Plastyków Okręg Łódzki w Filharmonii im. A. Rubinsteina w Łodzi to jedna z ważniejszych inicjatyw artystycznych promujących sztukę artystów w kraju i zagranicą. Patronat honorowy nad wystawą objęło Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego, patron medialny TVP Kultura
Keywords: wystawa; biennale; malarstwo; miedzynarodowa; wernisaż; ekspozycja; quadroart