Turystyka kulinarna w województwie Podkarpackim - Gabor, Tomasz; Ciuruś, Janusz; Kundera, Anastazja; Puchalska, Zuzanna; Herbert, Jarosław (Uniwersytet Rzeszowski, 2019)
Głównym celem było poznanie i analiza opinii społecznej na temat turystyki kulnarnej na Podkarpaciu.
Keywords: Turystyka; kulinaria; Podkarpackie