Praca dokumentacja wyobraźni - Sawicka, Jadwiga (My University, 2020)
Cykl Nowe książki (Nowe książki/Jasne przestrzenie, Nowe książki/ Plaga much Nowe książki/ Widzi demona, Nowe książki/Zaczyna pić)/fotografia cyfrowa/wystawa w przestrzeni internetu Praca= dokumentacja wyobraźni/Muzeum Sztuki w Łodzi, documentation-of-imagination.msl.org.pl/2020
Cykl Nowe Książki
Keywords: fotografia, książki-obiekty, międzynarodowy projekt w internecie, Muzeum Sztuki w Łodzi