Małgosia, Przemiana I / 17. Międzynarodowe Triennale Małe Formy Grafiki- Łódź 2020, Miejska Galeria Sztuki w Łodzi - Komaniecka, Barbara (My University, 2020)
Udział w pokonkursowej wystawie zbiorowej 17. Międzynarodowe Triennale Małe Formy Grafiki- Łódź 2020, Miejska Galeria Sztuki w Łodzi
Łódzki przegląd miniatury graficznej stał się, obok Międzynarodowego Triennale Grafiki w Krakowie, ważnym miejscem prezentacji dokonań artystycznych we współczesnej grafice polskiej i światowej. Wystawa cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem, w wystawach uczestniczyli już artyści z ponad 70 państw. Celem Triennale jest przegląd obowiązujących w grafice warsztatowej w Polsce i na świecie trendów i najnowszych dokonań.
Keywords: grafika; printmaking; 17. Międzynarodowe Triennale Małe Formy Grafiki- Łódź 2020, Miejska Galeria Sztuki w Łodzi