Półmrok/ Krzyczałem, a kiedy krzyczałem, pękały rzeczy cenne... 2018, Gdańska Galeria Güntera Grassa, Gdańsk - Kuśnierz, Łukasz (My University, 2018)
Dzieło „Półmrok" zaprezentowane na wystawie w której wzięło udział wielu czołowych artystów uznawanych w kraju, jak i za granicą, tacy jak: Jadwiga Sawicka, Zorka Wollny, Artur Żmijewski, Agnieszka Piksa czy Liliana Piskorska.
Keywords: wystawa zbiorowa; Półmrok; Krzyczałem, a kiedy krzyczałem, pękały rzeczy cenne...; wideo