W labiryncie zdarzeń, międzynarodowa wystawa inspirowana 100. rocznicą urodzin Wisławy Szymborskiej /obraz na płótnie zatytułowany Czwarta - Balicki, Jacek (My University, 2024)
W labiryncie zdarzeń międzynarodowa wystawa inspirowana 100. rocznicą urodzin Wisławy Szymborskiej, to tytuł ostatniej ekspozycji w ramach międzynarodowego projektu ,pod patronatem Fundacji Wisławy Szymborskiej realizowanego przez galerię Labirynt No2 . Prezentacja miała miejsce w Galerii Sztuki Dwór Karwacjanów w Gorlicach, która jest częścią Muzeum Dwory Karwacjanów i Gładyszów. W wystawie wspóuczestniczyli Alessandra Bisi ,Enzo Briscese , Aleksandra Zuba-Ben, Cinzia Fantozzi , Magdalena Cywicka, Cristina Gentile,Dariusz Grabowski ,Daniela Gilardoni ,Aurelia Mandziuk ,Andia Keshmiri , Jerzy Plucha, Giulia Lungo ,Marek Pokrywka ,Gabriella Maldifassi , Maria Luisa Pyrlik, Monica Mastellone ,Antonina Janus – Szybist , Raffaella Pinna , Anna Śliwińska, Paola Scialpi ,Jolanta Więcław, Maria Luisa Simone De Grada , Grzegorz Wnęk ,Vittorio Tonon, Joanna Zemanek, Paola Valori, Teresa M. Żebrowska. Jacek Balicki pokazał obraz zatytułowany Czwarta, który był również prezentowany na poprzednich wystawach w ramach tego projektu. Ekspozycja była czynna od 17.10. do 6.12. 24.
Keywords: Galeria Sztuki Dwór Karwacjanów; Fundacja Wisławy Szymborskiej; galeria Labirynt No2