Polskie Radio Rzeszów - Kuca, Paweł (Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016)
Artykuł dotyczy historii i funkcjonowania Polskiego Radia Rzeszów, regionalnej rozgłośni publicznego radia w Rzeszowie. W tekście opisano historię rozgłośni, jej funkcjonowanie po roku 1990, misję stacji, strukturę redakcji w 2014 roku, najważniejsze działania redakcji w 2014 roku.
Keywords: radio; radio regionalne; media regionalne