Obraz, Grafika, Rysunek, Rzeźba Roku 2020 - Woroniec, Piotr (My University, 2020)
Zaprezentowano cykl 3 prac malarskich pt. Atlas w konkursie Obraz, Grafika, Rysunek, Rzeźba Roku 2020 w Biurze Wystaw Artystycznych w Rzeszowie Prace malarskie wykonane na podłożu gipsowym zostały upublicznione na wystawie finałowej dorocznego konkursu, który organizowany jest od 30-lat z myślą o prezentacji dorobku i działalności artystycznej profesjonalnego środowiska artystów sztuk plastycznych z regionu Podkarpacia. Ogólnopolskie jury przyznało dla autora wyróżnienie honorowe za zaprezentowany zestaw prac . Nad przedsięwzięciem artystycznym objął Patronat Honorowy Marszałek Województwa Podkarpackiego, Prezydent Miasta Rzeszowa.
Keywords: przegląd; konkurs; wystawa; wyróżnienie; malarstwo; ekspozycja; bwa