Relacje/Vztahy - Szyszlak, Renata (My University, 2018)
Pokazane prace to formy struktur uwikłanych grą materii. Prezentacja nawiązywała do znaków, pierwotnego obrazowania, świata symboli, ideogramów. Galeria należy do renomowanych i jednej z najstarszych galerii sztuki współczesnej (wystawy A. Warhola).
Keywords: wystawa indywidualna