Transfer, obraz z cyklu Filtry /IV Ogólnopolski Konkurs Malarski im. Leona Wyczółkowskiego, Bydgoszcz 2020 w Galerii Miejskiej Biura Wystaw Artystycznych w Bydgoszczy - Sankowski, Jarosław (My University, 2020)
Upublicznienie obrazu Transfer z cyklu Filtry na wystawie malarstwa w ramach Konkursu Malarskiego im L. Wyczółkowskiego w Bydgoszczy
Keywords: Jarosław Sankowski; malarstwo; Transfer; cykl Filtry; BWA Bydgoszcz