Ignorantia iuris nocet - Studenckie Koło Naukowe Translatoryki i Komunikacji Międzynarodowej, HIERONYMUS; Studenckie Koło Naukowe Translatoryki i Komunikacji Międzynarodowej, HIERONYMUS (My University, 2015)
Opis studenckiej konferencji naukowej i warsztatów tłumaczenia tekstów prawniczych (j. polski i j. niemiecki) z glosariuszem. Wydarzenie zorganizowane w maju 2014 r. przez Studenckie Koło Naukowe Translatoryki i Komunikacji Międzynarodowej HIERONYMUS działające przy IFG UR.
Publikacja przygotowana przez członków SKN Translatoryki i Komunikacji Międzynarodowej Hieronymus.
Keywords: glosariusz; prawo; Hieronymus; warsztaty tłumaczenia prawniczego