Kapitał intelektualny na Ukrainie: aspekt rachunkowościowy - Maluga, Natalia; Legenczuk, Siergiej (MITEL, 2005)
Specyfika odzwierciedlenia kapitału intelektualnego w rachunkowości na Ukrainie ma zostały ujawnione w artykule.

The peculiarities of the intellectual capital reflection in accounting in Ukraine have been disclosed in the article.
Intellectual Capital in Ukraine: Accounting Aspect