Уровни cоциальной oтветственности предпринимательства в контексте глобализационных процессов - Шаповал, Валентина Михайловна; Дуброва, Натапя Петровна (MITEL, 2006)
Treść dokumentu stanowi połączenie globalizacji z odpowiedzialnością społeczną w dobie działalności przedsiębiorczej. Autorzy starają się wprowadzić hierarchię poziomów do odpowiedzialności społecznej.

Connecting the globalization with the social responsibility in the age for enterprising activity is content of the paper. Authors are trying to introduce the hierarchy of levels to the social responsibility.
Poziomy społecznej odpowiedzialności przedsiębiorców w kontekście Procesów Globalizacyjnych