Dynamika pogorszeń - Sawicka, Jadwiga (My University, 2017)
Tkanina dwuosnowowa, wełna o wymiarach 140 x 291, prezentowana na ekspozycji stałej Kolekcji sztuki XX i XXI wieku
Keywords: Tkanina, kolekcja sztuki XX i XXI wieku,Muzeum Sztuki Łódź