Planszówka, Skałki, Dwie szkoły, 3 prace rysunkowe z cyklu Planszówki/ upublicznienie 7. Międzynarodowy Konkurs Na Rysunek im. Andriollego 2021, Galeria Nałęczowskiego Ośrodka Kultury, Nałęczów - Sankowski, Jarosław (My University, 2021)
Rysunek - Planszówka, Skałki, Dwie szkoły 2021 z cyklu z cyklu Planszówki, gwasz, pisak, papier, 70 x 50 cm upublicznienie: 7. MIĘDZYNARODOWY KONKURS NA RYSUNEK im. ANDRIOLLEGO 2021, wystawa pokonkursowa, Galeria Nałęczowskiego Ośrodka Kultury, Nałęczów
Keywords: rysunek; konkurs Andriollego; Jarosław Sankowski; cykl Planszówki; Skałki; Dwie szkoły; Planszówka; pisak, gwasz; Nałęczów; NOK Nałęczów