cuncta valde bona / Art & Science 4 - Sztuka Powstania Życia/Art Of Origin of Life 2021 rok - Woźniak, Katarzyna (My University, 2021)
Wystawy towarzyszące sympozjum czwartej edycji międzynarodowego projektu Art & Science, zatytułowanego „Sztuka Powstania Życia/Art Of Origin of Life”, są wynikiem współpracy środowisk akademickich, artystycznych i naukowych tj: Instytutu Sztuk Pięknych Uniwersytetu Rzeszowskiego, Fundacji Nenckiego Wspierania Nauk Biologicznych, Instytutu Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego PAN w Warszawie.
Keywords: rzeźba; szkło artystyczne; Art & Science; Art & Science 4 Sztuka Powstania Życia/Art Of Origin of Life; cuncta valde bona; Fundacji Nenckiego Wspierania Nauk Biologicznych; Instytutu Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego PAN w Warszawie