Wykorzystanie komputera przez uczniów klas IV–VI szkoły podstawowej w uczeniu się – sprawozdanie z badań sondażowych - Hallada, Marek (Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2017)
W artykule zostały przedstawione wstępne wyniki badań dotyczące wykorzystania komputera w uczeniu się przez uczniów klas IV–VI szkoły podstawowej.

The paper presents the preliminary results of research on the use of computers in learning by students in grades IV–VI primary school.
Computer Use by Students in Grades IV-VI Primary School in Learning – Raport of Survey Research
Keywords: komputer; uczenie się; wyniki badań; computer; learning; test results