Art Without Border - Szyszlak, Renata (My University, 2019)
Wystawa zbiorowa polskich artystów zorganizowana w prestiżowej galerii, pod Honorowym Patronatem Burmistrza Miasta Tunisu. Przedsięwzięcie było próbą przybliżenia polskiej współczesnej sztuki w środowisku tunezyjskim, a także możliwością zapoznania się z ich sztuką i kulturą. Uroczystość uświetnili: minister kultury, burmistrz miasta Tunezji, lokalne władze i środowisko opiniotwórcze. Artyści otrzymali Certyfikat Honorowy Tunezyjskich Artystów Plastyków
11.04.2019
Keywords: wystawa zbiorowa międzynarodowa