W pamięci II / praca malarska / Międzynarodowe Triennale Malarstwa Regionu Karpat - Srebrny Czworokąt 2018 / Polska / Rumunia / Ukraina / Słowacja / Węgry - Cywicka, Magdalena (My University, 2018)
Obraz w technice mieszanej, 100x100 cm zakwalifikowany na wystawę, która obejmuje kraje Euroregionu Karpat. Celem, jest promocja i dokumentacja aktualnych tendencji realizowanych we współczesnym malarstwie. Patronat Honorowy - Prezydent RP A. Duda. Jury zakwalifikowało 100 prac 71 autorów z 262 zgłoszonych 96 autorów. Wystawa prezentowana w muzeach: Herman Otto w Miskolcu/Węgry, Cris Country w Oradea/Rumuna. Patronat medialny: TVP 3 Rzeszów, Polskie Radio Rzeszów.
Keywords: Triennale; Srebrny Czworokąt; Konkurs; Malarstwo; wystawa