Lokalne komunikowanie polityczne - Furman, Wojciech; Kuca, Paweł (Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2013)
Książka zawiera zbiór artykułów, które dotyczą różnych aspektów lokalnego komunikowania politycznego w Polsce na przełomie pierwszej i drugiej dekady XXI w. W obszarze zainteresowania autorów poszczególnych artykułów jest zarówno lokalne komunikowanie polityczne z wykorzystaniem mediów internetowych jak i tradycyjnych.
Keywords: komunikowanie polityczne