Grafiki wykonane w technice fotogrametrii/ Orby XI i Orby XII/ 11. Międzynarodowe Biennale Miniatury w Częstochowa - Kamycka, Anna Maria (My University, 2020)
Konkurs o formule cyklicznej ma zasięg międzynarodowy i cieszy się dużym zainteresowaniem. Ekspozycja pokonkursowa odwiedza galerie w licznych polskich ośrodkach, oraz prezentowana jest w Galerie Brotzinger Art w Pforzheim oraz w Pradze. https://gaudemater.pl/wyniki-biennale-miniatury-2020/
Keywords: Biennale; Miniatura; Miniatury; Częstochowa; Grafika; wystawa; Międzynarodowa; Orby; Biennale Miniatury