VI Międzynarodowy Festiwal Plakatu Emirates (EIPF) 2024 / wyróżnienie - Pawłowski, Mirosław (My University, 2024)
“AI Futures: Creativity Meets Technology” plakat / 6th Emirates International Poster Festival EIPF 2024 / The Cultural and Scientific Association (NADWA), Dubai Zjednoczone Emiraty Arabskie 2024 Plakat zakwalifikowany i upubliczniony na pokonkursowej wystawie międzynarodowego przeglądu plakatów, który tematycznie zorientowany był na prezentację połączenia sztuki i technologii, koncentrując się na tym, jak sztuczna inteligencja wpływa i kształtuje przyszłość i służy jako platforma dialogu, współpracy i inspiracji, łącząc artystów, projektantów i innowatorów. Hasło konkursowe: Przyszłość AI: Kreatywność spotyka się z technologią. Jury: Prof. A. Ziemiszewska PL, Prof. E. Zantides CY, Prof. Ch. Sik Kim, SKorea,Prof. A. Szabó HU, S. Sharma IN, T. Lacaz, BR, W. Harald-Wong MY, Prof. I. Harnoko ID, W. Mazhar Haddad USA, Prof. R. Slone USA, Prof. H. Tsushi ma JP, Prof. Fang-Pang Chang TW, Prof. O. Türker TR, Dr. N. Makki UAE, Prof. A. Al Naim UAE, zakwalifikowało do udziału 340 autorów z 65 krajów. Autor uzyskał wyróżnienia za wyjątkowy design i wpływowe podejście do komunikacji wizualnej i integracji AI. Organizator: Stowarzyszenie Kulturalno-Naukowe (NADWA) powstało w 1987 jako jedna z najważniejszych intelektualnych instytucji w ZEA, niezależny podmiot kulturalny, stał się projektem narodowym który łączy ochronę dziedzictwa z otwartością na przyszłość.
The Cultural and Scientific Association (NADWA),
Keywords: plakat; grafika