Przemiany mediów regionalnych i lokalnych - Furman, Wojciech; Kuca, Paweł (Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015)
Przedstawiony w publikacji zbiór tekstów dotyczy przemian mediów regionalnych i lokalnych rozumianych jako organizacje wyspecjalizowane w tworzeniu i rozpowszechnianiu przekazów dziennikarskich, lecz o zasięgu mniejszym niż ogólnokrajowy.
Keywords: media regionalne; media lokalne