Tought projection - 13. International Senefelder Stiftung Award 2023. - Tereszkiewicz, Katarzyna (My University, 2023)
Praca „Thought projection”, technika mieszana na aluminium, 70x100 cm, została opublikowana na wystawie zbiorowej „13th International Senefelder Stiftung Award 2023” w Kunst und Kultur im KOMM-Center, Offenbach am Main, Niemcy, w dniach 09.09. - 09.10.2023 r.
Keywords: Senefelder; litografia; Senefelder Prize; druk płaski