Ogólnopolska Konferencja Naukowa Młodych Inżynierów 2018 - Leniowska, Lucyna (Ed.) (Koło Naukowe Mechatron-SEP Wydział Matematyczno-Przyrodniczy Uniwersytet Rzeszowski ul. Pigonia 1, 35-310 Rzeszów, 2018)
Monografia zawiera artykuły zgłoszone na pierwszą Ogólnopolską Konferencję Naukową i organizowany w jej ramach Konkurs dla Młodych Inżynierów, podczas którego konstruktorzy mogli zaprezentować swoje wynalazki. Wydarzenie zostało zorganizowane przez Koło Naukowe Mechatron-SEP działające przy Uniwersytecie Rzeszowskim. Relacja z konferencji była transmitowana przez TVP o/Rzeszów : https://www.tvp.pl/regiony-tvp/regiony/rzeszow/aktualnosci/gospodarka/konkurs-mlodych-inzynierow-wynalazki-mlodych-naukowcow/37367275