Obraz - Sukcesja, III Ogólnopolski Konkurs Malarski im. Leona Wyczółkowskiego Bydgoszcz, wystawa pokonkursowa, Biuro Wystaw Artystycznych w Bydgoszczy - Sankowski, Jarosław (My University, 2018)
Obraz - Sukcesja, upublicznienie na: III Ogólnopolski Konkurs Malarski im. Leona Wyczółkowskiego Bydgoszcz, wystawa pokonkursowa, Biuro Wystaw Artystycznych w Bydgoszczy
Keywords: malarstwo; architektura; obrazy architektoniczne; Jarosław Sankowski; konkurs Wyczółkowskiego; sukcesja; wystawa malarstwa; BWA Bydgoszcz