Errata do czwartego numeru „Tematów i Kontekstów” (2014) - (:unkn) unknown (Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015)
Sprostowanie w tytule artykułu Profesora Jana Okonia wydrukowanego w numerze 4(9) 2014 „Tematów i Kontekstów”.
Erratum to the Fourth Issue of “Tematy i Konteksty” (2014)
Keywords: sprostowanie; Jan Okoń; „Tematy i Konteksty”; correction