Opowiadania - Bujda, Jurij; Rusin, Maria (przekład); Osóbka, Katarzyna (przekład) (My University, 2015)
Opowiadania Jurija Bujdy, współczesnego prozaika rosyjskiego: powieściopisarza i nowelisty w przekładzie członkiń Studenckiego Koła naukowego "Hieronymus".
Keywords: przekład