Особенности трудовых отношений на малом предприятии - Фанина, Олга Леонидовна (MITEL, 2006)
W artykule rozważa się specyfikę zatrudnionej siły roboczej oraz problemy zarządzania personelem w małym przedsiębiorstwie.

Соmmоn peculiarities of employed labour and problems of personnel management at the small enterprise are соnsidered in the article.
Osobliwości stosunków pracy w małym przedsiębiorstwie
Peculiarities of Labour Relations at the Small Enterprise