Przeglądanie według Temat "Technologia żywności"
Aktualnie wyświetlane 1 - 1 z 1
- Wyniki na stronie
- Opcje sortowania
Pozycja Książka abstraktów. I Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów Nauk Przyrodniczych. „Człowiek – Żywność – Środowisko”(Studenckie Koło Naukowe Technologów Żywności "FERMENT", 2017) Kluz, Maciej; Kordiaka, Rafał; Swacha, Sylwia; Hanus, PawełKsiążka abstraktów jest publikacją pokonferencyjną I Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów Nauk Przyrodniczych "Człowiek – Żywność - Środowisko”. Tematyka konferencji związana była z zagadnieniami dotyczącymi szeroko pojętej biotechnologii, technologii żywności oraz wpływu środowiska i różnych czynników na zdrowie i funkcjonowanie organizmu ludzkiego.